ADIDAS TEE & BELT

NY DUFT TIL MARK OG JEG: CALVIN KLEIN #THE2OFUS

PicMonkey Collage

SPONSORERET INDLÆG

Hej guys. I dag skal det handle om Calvin Kleins nye unisex parfume CK2, som jeg er blevet tilbudt at teste. Det er altid svært at skulle takke ja til at teste en parfume, når man ikke har duftet til den før, og især når den er unisex, men jeg var faktisk så heldig, at der forleden blev udleveret dufteprøver på parfumen i metroen, så jeg kunne få et sneak peek, og jeg er virkelig fan! Den dufter seriøst godt! Nu har jeg så fået den hjem, og både Mark og jeg har testet den, og vi er stadig kæmpe fans. Det gode ved, at den er unisex er nemlig, at man kan dele den med sin partner, og det er lige præcis, hvad jeg har valgt at gøre.

Calvin Klein forener i denne parfume ‘the best of both worlds’ fra mænd og kvinder, da den er skabt til sætte fokus på tosomheden, differentieringen i ethvert parforhold, samt det er dele med en, man holder af. Jeg holder utrolig meget af Mark, hvorfor jeg slet ikke var i tvivl om, at jeg ville dele parfumen med ham. Parfumen får to vidt forskellige dufte, når den kommer på Mark, og når den kommer på mig. Jeg har en svaghed for mandeparfumer, så på en eller anden måde dufter den bedre på ham end på mig selv. ;) Haha. Det er svært at beskrive, hvad den dufter af. Den er frisk, men samtidig lidt sød og ret kraftig i sin duft. Den bliver mere rund, når den kommer på Mark og mere frisk, når den kommer på mig, synes jeg. Mmh. Alt i alt er det en virkelig skøn parfume, og så har den et super blæret design. Jeg har den på i dag, hvor jeg skal ud med en masse venner, og den har nu fået en fast plads på parfumehylden (som I nok snart skal få billeder af ;)).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS TEE & BELT