GALLA OUTFIT | BD 5 ÅR

NYE LAMPER | DIAMOND PENDEL

1Untitled

AFFILIATE: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Hvis der er et website, jeg altid surfer på, når jeg mangler inspiration eller nye items til vores lejlighed, så er det Ellos. Ellos har et kæmpe udvalg af de nyeste og mest lækre produkter – herunder disse smukke lamper. Mark og jeg har netop bestilt en af hver hjem. Jeg ville egentlig gerne have dem i guld, men vi har taget dem i sort for at være på den sikre side, hvis man nu skifter lidt stil mellem sølv, guld og kobber. Jeg tror dog ikke, at jeg bliver træt af dem hverken i guld eller sort, men så må vi bestille en mere. ;) De koster ikke ret meget og har den fineste størrelse. Vi har planer om at hænge vores op i gangen, og I skal glæde jer til at se det! I kan finde link til dem under billeder og se deres andre fine lamper til gode priser her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLA OUTFIT | BD 5 ÅR