ENDELIG EN OPGRADERING | IPHONE 6S PLUS

NYT TIL HJEMMET | BARBORD

IMG_5589 IMG_5598 IMG_5602 IMG_5599 IMG_5593

AFFILIATE: ELLOS BARBORD

Hej guys. Jeg ville lige vise jer dette vidunderlige barbord fra Ellos, som var en af de første møbler, vi fik op i lejligheden. Vi brugte det til at stille vores service, kaffemaskine, køkkenrulle osv. på, men nu når vi har fået køkkenet op, har jeg endelig kunne style det, som det hele tiden var tiltænkt – nemlig som I ser på billederne. Jeg synes, at det giver et enormt fedt udtryk til rummet, at man kan stille sine en masse pynteting på det og skabe et hyggeligt udtryk. I først omgang bruger vi det som barbord med lidt duftelyst og mine seje plakater fra Desenio, men Ellos har stylet det sindsygt fedt på dette billede, og jeg kunne godt finde på at gøre dem kunsten efter på et tidspunkt. Det ser super cool ud med planter, en kalender, duftlys og et par andre nipsting. Bordet er super nemt at samle og holder super godt. Man kan låse hjulene, så det ikke ruller. I kan finde bordet lige her.

Sponsoreret indlæg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG EN OPGRADERING | IPHONE 6S PLUS