CASUAL OUTFIT

OPDATERING PÅ MIT ARBEJDE + 20% RABATKODE

unspecified-5
12765823_10208109872402663_1016683299_ounspecified
12755216_10208109872122656_1966933544_oIMG_5728

 AFFILIATE: XELLENCE SKINCARE | PHOTOCRED: MIG SELV JOOOO

Hey chicks. Husker I, at jeg fortalte jer om mit nye job hos XELLENCE i dette indlæg? Vi har simpelthen haft den bedst mulige start på markedet, og jeg er SÅ stolt over at være med til at starte noget så sejt og gennemført som dette brand op. Det er den fedeste følelse, når man arbejder for noget, som man kan stå 100% inde for. Det kan jeg med disse produkter, og jeg bruger dem stolt hver dag, fordi jeg ved, at jeg ikke udsætter min krop for nogle kemikalier, den ikke kan tåle. XELLENCE har hverken parfume, farvestoffer, konserveringsmidler, mineralske olier, æteriske olier eller andre unødige tilsætningsstoffer i produkterne. Det er en enormt betryggende følelse!! Jeg var til ansigtsbehandling forleden, hvor jeg fik at vide, at jeg faktisk har tør og sensitiv hud på kinderne. Det har jeg aldrig vidst eller tænkt over, da jeg aldrig har haft udslæt, eksem, kløe, irritation eller andet, men nu da jeg ved det, er jeg meget mere opmærksom på, hvad jeg påfører på min hud, fordi den kan tage skade af det i fremtiden, og det ønsker jeg virkelig ikke.

Fordi min chef er så sød, og fordi vi har haft så god en star, så har jeg fået lov til at give jer, mine kære læsere, en personlig rabatkode til XELLENCE, fordi jeg gerne vil have, at I skal prøve hvor lækre produkterne er. Med koden: frederikkeegel får I 20% rabat på ALLE vores produkter. Det er super eksklusive og lækre produkter, der er en smule pricy, så jeg kan anbefale jer at gøre brug af koden. ;) Til gengæld kan jeg også garantere, at de virker, så I vil ikke fortryde det. Alle produkter kan bruges af mænd, kvinder og børn i alle aldre, så hvis du skal forkæle en, du holder af, så kan det også anbefales.

Kom til XELLENCEs hjemmeside her.

2 kommentarer

 • Mille

  Jeg har SOS creamen og ansigstcreamen.
  Jeg døjer med meget tør hud på mine hænder – året rundt, og jeg HADER creame! Jeg synes ikke der er noget værre end klistret cream fingr – men SOS creamen er en af de FÅ, jeg har prøvet, som IKKE er ubehagelig at have på, eller er klistret/klæbeligt!
  Virkelig en skøn cream, som har rette bod på mine hænder!

  Det samme er gældene med ansitgscreamen. Jeg synes ikke det er rart at tage en fed creame på efter et bad, der ønsker jeg en let og “nem at smørre ud” cream, hvilket denne er – og så følelses den vildt fantastisk på huden!

  Det største PLUS er helt sikkert, at jeg nu har fundet en cream som jeg faktisk kan lide at bruge og så uden alle mulige tilsætningsstoffer. Hvilket er første gang jeg oplever – ud af et hav af forsøg på at redde mine hænder (særligt frostfingrene)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Godt indlæg :) Jeg har selv fornøjelse af flere produkter fra Xellence og det er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASUAL OUTFIT