NYE LAMPER | DIAMOND PENDEL

SÅ NEMT ER DET AT VÆRE BLOGGER

1

Som I kan se på billederne ovenover, så er det altså pisse nemt at være blogger. Vi møder aldrig modstand. Vi skal nemlig blot stå op en halv time, inden vi skal noget. Vi ved altid, hvad vi vil have på. Vi køber aldrig noget selv. Vi ser altid godt ud på billeder. Der er altid solskin der, hvor vi er. Det blæser aldrig. Vi har aldrig en dårlig hårdag. Vi ser altid dejlig brune ud. Vi har allesammen thigh gap. Der er ikke nogle forventninger til, hvordan vi opfører os ude i offentligheden. Vi får aldrig taget dårlige billeder. Vi elsker Fashionweek, fordi det er som at gå derhjemme og chille i sit nattøj. Vi har faktisk et perfekt liv. Yep, there you have it. Bliv blogger. Det gør dit liv så meget nemmere!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE LAMPER | DIAMOND PENDEL