NÅR FREMTIDEN PRESSER PÅ

SAGDE DU DOUBLE DENIM?

DSC_0514 DSC_0607 DSC_0573 DSC_0539 DSC_0620 DSC_0599PHOTOCRED: BYMARTINA

AFFILIATE: SPARKZ JAKKE (similar) | DR. DENIM SKJORTE (similar) | NEW YORKER BUKSER (similar) | ASOS BÆLTE (her) | KHRIO SKO (her) | PROENZA SCHOULER TASKE | CARRÉ SMYKKER (her) | HVISK SMYKKER (her) | KRANZ & ZIEGLER SMYKKER | SPONSORERET INDLÆG

Åh, kender I det, når dagen bare viser sig at gå som smurt? Det er gået helt fantastisk på jobbet hos XELLENCE i dag, og vi har fået en sindsyg lækker aftale i hus om at komme på TV til en håndboldkamp i morgen i ligaen. Det er for vanvittigt, og jeg glæder mig til at se vores logo i 14 x 30 sekunder på skærmen i morgen, når Silkeborg-Voel tager imod Nykøbing Falster. Det er for crazy, at det går så godt og så stærkt med vores hudplejeserie. Samtidig er vi ved at gøre klar til Beauty16 messen, som vi skal deltage i i weekenden, så vi har bare super travlt.

Nå, men lidt om mit outfit. Det er fra i fredags, hvor jeg var til Vichy event og efterfølgende skød billeder med Martina og Sandra (som iøvrigt har lavet et fint indlæg om XELLENCE her). Det var en super lækker, solrig dag, og Martina har fanget lyset helt perfekt på disse billeder. Jeg hoppede i mit favoritoutfit i øjeblikket som er denim on denim. Jeg synes, at looket med både denim skjorte og denim jeans er super gennemført og råt med et western inspireret bælte til (som lige nu er på udsalg her), og så hjælper en pels bare altid på det. I’m one happy gal.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR FREMTIDEN PRESSER PÅ