COPENHAGEN FASHIONWEEK OUTFIT

STUDIERABATTER, FORSIKRING OG RABATKODE

IMG_5620IMG_5622IMG_5625ISIC CARE FORSIKRING

Hey guys. I dag kommer jeg med en opfordring og et tip til jer i samarbejde med ISIC (International Student Identity Card). Det handler om studierabatter, forsikringer og en rabatkode. Personligt ved jeg, hvor vigtigt det er, at man er dækket godt ind med en forsikring, der er relevant for ens forbrug og personlige behov, men samtidig ikke er så dyr, at det gør økonomisk ondt. ISIC henvender sig til studerende og vores sparsomme økonomi, men samtidig dækker vores forskellige behov, hvorfor jeg har valgt at indgå et samarbejde med dem og deres forsikring. Jeg tænkte, at jeg ville dele min oplevelse med jer, da I også bør overveje, om I er forsikret korrekt alt efter jeres behov og pengepung. Hvor tit har I ikke smadret jeres telefon, fået stjålet en cykel, spildt vand, kaffe, mælk, øl m.m. i jeres tastatur, mistet noget i byen, ødelagt tøj osv.? Man har mere brug for en forsikring, end man tror. ;)

Først kan jeg fortælle, at ISIC er et internationalt studiekort, der giver dig eksklusive rabatter på f.eks. din mobilregning, køb af skolebøger, rejser, tøj, Apple, fitness og en masse andre både i Danmark og i udlandet. ISIC er udviklet af studerende, der selv ved, hvor vigtigt det er at få mest muligt ud af sine penge, og hvor vigtigt det er at være forsikret, så man ikke pludselig står med en kæmpe regning på noget, man kunne være forsikret for.

Når man har et ISIC studiekort, får man ikke kun adgang til over 40.000 studierabatter – man kan også få en rigtig god studieforsikring med – enten ISIC Care eller ISIC Care+, hvor man er sikret fuld dækning på alle de nødvendige områder som studerende. Det drejer sig blandt andet om tyveri af din cykel, indbrud, smadret glas på din telefon, skader på andre eller andres ting, fysioterapeut eller kiropraktor og mange andre ting. Dem kan I læse mere om her. Forsikringen skal være med til at sikre tryghed i din økonomi, så du ved, at du er dækket ind ved uheld for et fast beløb om måneden.

ISIC Care koster 150kr om måneden og ISIC Care+ koster 250kr og dækker et par ekstra uheld. Jeg har fået muligheden for at tilbyde jer et gratis studiekort med (værdi 185kr), hvis du bestiller en af forsikringerne inden d. 29/2. Brug koden: Care!S!C3, når du bestiller din forsikring her. Du kan læse meget mere om ISIC Care, studierabatterne og selve konceptet her.

Jeg håber, at I kunne bruge indholdet i dette indlæg til noget. Formålet er at informere jer om, at det er vigtigt, at I tager stilling til jeres forsikring, og om I er dækket ordentligt ind, hvis uheldet er ude. Jeg kan anbefale ISIC Care som forsikring, når man er studerende, da det er super prisvenligt og dækker alle de nødvendige områder. Uanset hvad, vil jeg til enhver tid anbefale dig at tale med dine forældre, kæreste, venner eller andre om, hvad en god forsikring er for dig og så få oprettet en, inden uheldet er ude. :)

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

  • Hej Frederikke,

    Må man være fræk og spørge, hvad sådan en Chanel kortholder koster? :-) Synes den er super fin – og tasken – kan jeg kun dræmme om.. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN FASHIONWEEK OUTFIT