Hjem BOLIG SE VORES UDSIGT, SPISEBORD OG NYE LAMPE

SE VORES UDSIGT, SPISEBORD OG NYE LAMPE

af Frederikke Egel

IMG_6043 IMG_6049 IMG_6045 IMG_6055

AFFILIATE: ELLOS LAMPE | ELLOS MARMOR FAD | LYNGBY VASER | BYLASSEN LYSESTAGE | VOLUSPA DUFTLYS | SPONSORERET INDLÆG

Hermed et lille indblik i, hvor Mark og jeg sidder og spiser aftensmad og er romantiske, mens vi filosofisk kigger udover Ørestad bypark… Aaarg. Not quit true. Jovist er vi yderst filosofiske (??) og romantiske (!!), men vi spiser stort set altid nede i sofaen ved sofabordet. Hæ. Men pænt er det, ikk? Vi har her i weekenden, takket være mine elskede forældre, fået sat vores lampe op over spisebordet og i soveværelset. Det har virkelig været tiltrængt, men vi har ikke haft det rette værktøj til at bore igennem beton og tilkoble el, så det har min far fikset. Jeg er SÅ glad for vores nye lampe som er fra Ellos. Den passer perfekt ind i vores lyse stue, der efterhånden har fået en del guld-deltajer, hvorfor jeg bare ikke kunne modstå den! Den kan findes lige her.

Har I forresten set, at Ellos har indgået et samarbejde med stil-ikonet Carrie Bradshaw/Sarah Jessica Parker? De har netop sendt et medlemsblad ud, hvor hun er på forsiden, og de kører lige nu en tv-reklame, som I måske har set. Mark så reklamen forleden og sagde: “Er det ikke hende fra Sex and the City? Det er da ret sejt, at de har fået hende (red. som kampagnemodel)“. Jeg blev lidt stolt over ham et kort øjeblik. 😉 Hun har udvalgt sine favoritter og sammensat sin stil på sin personlige side hos Ellos her. Det er sjovt at se, hvordan nogle af Carries træk går igen, men samtidig at hun er helt anderledes og mere “almindelig” end sin meget vilde og modige SATC karakter. Man kan shoppe hendes favoritter og lære hende lidt bedre at kende. Det er meget hyggeligt.

You may also like

Skriv en kommentar