MINIMALISTISKE LYSESTAGER

25% RABAT PÅ ALT HOS SPORTMASTER

Untitled

AFFILIATE: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

Det er søndag, og det er fantastisk vejr, men det skal ikke holde mig fra at shoppe – især ikke når der er 25% rabat på alt hos Sportmaster (enkelte undtagelser har jeg læst mig til). På collagen har jeg fundet en masse sportstøj, da jeg trænger til at få fyldt op, men der er altså også 25% rabat på f.eks. Timberland boots, tasker, sneakers og andre hverdagsting, så jeg vil klart anbefale jer at kigge forbi. Der er også 25% rabat på min Adidas bomberjakke lige her (tilbage i alle størrelser) og på Adidas x Stella McCartney! Det er altså ret sjældent, at der er SÅ mange penge at spare på brands som Adidas, Nike, Reebok, Hummel osv. Rabatten gælder dog også KUN i dag, så det er med at beslutte sig hurtigt. Kom til Sportmaster her. God shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINIMALISTISKE LYSESTAGER