SALG: RAYBAN, BOMBERJAKKER, PELS OG MEGET MERE

BILLIG BLONDE TOP

UntitledAFFILIATE: SORT | HVID

Hvis der er en trend, der aldrig dør – i hvert fald ikke for mit vedkommende – så er det blonder. Om det så er blonder på bh’en, toppen eller tasken, så synes jeg, at det ser yndigt og fint ud. Blonderne kan være de små detaljer i et outfit, der gør hele forskellen. F.eks. blonder på ærmerne af en bluse eller en blondetop under en anden bluse. Blonder kan også være det bærende element i et outfit. Et eksempel på netop det er dette lækre outfit på min smukke kollega og link-bar-dame Maria, der så fint pifter et simpelt outfit op med en blondebluse. Jeg er vild med det, og da jeg faldt over denne blondebluse hos Vila, kunne jeg ikke lade være med at klikke den hjem. Den koster kun 200kr, og jeg elsker, at den har rullekrave! Den kan findes lige her, hvis I også er vilde med blonder. Nu vil jeg vende snuden tilbage til undervisningen – hverdagen er nemlig vendt tilbage. Bah!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALG: RAYBAN, BOMBERJAKKER, PELS OG MEGET MERE