CARRÉ GIVEAWAY | GILDED MARVELS RING

INSTAPUMP FURY CELEBRATE | REEBOK SNEAKERS

UntitledAFFILIATE: INSTAPUMP VIA SARENZA | SPONSORERET INDLÆG

Din ordre er afsendt. Mvh Sarenza“. Åh, hvor jeg elsker, når den slags mails tjekker ind i min indbakke. Jeg har sukket efter disse sneaks lige siden de kom frem for et lille års tid siden, og nu er de endelig bestilt hjem og er på vej til min adresse. Haps! Jeg glæder mig så meget til at modtage dem og få dem i brug til et cool outfit med sorte hullede jeans, en løs t-shirt og kasket. Det er lige mig! Da jeg så billedet fra min collage, som er tyvstjålet fra Pinterest, blev jeg bare endnu mere excited. Skoene kan findes hos Sarenza her.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CARRÉ GIVEAWAY | GILDED MARVELS RING