VIDEO: MINE FAVORITTER

MINE FØRSTE OUTFITBILLEDER

PicMonkey Collage

Med stor inspiration fra Fanny Lyckman, som I måske kan fornemme, blev disse billeder mine første outfitbilleder, jeg postede på bloggen. Haha, åh det er ret sjovt at sidde og kigge tilbage. Jeg ved ikke engang, om man kan kalde det outfitbilleder, eftersom jeg ikke har andet end trusser på. Jeg husker selv, at jeg synes, at billederne var pisse fede, og jeg var meget stolt over, at jeg havde fået placeret kameraet på en skammel halvt på spisebordet og halvt i bestikskuffen for at få den rette vinkel. Hahaha.

Jeg startede bloggen, da jeg skulle til Australien, da det var den nemmeste måde at holde familie og venner opdaterede. Jeg begyndte dog at teste det der “blogging” af lidt tid inden, hvorfor disse outfitbilleder er kommet til verden. Hvis nogen skulle undre sig..

1 kommentar

  • Jeg kan tydeligt huske mine første outfit billeder. Jeg havde en oversized armygrøn t-shirt på med lady gaga print, et par sorte jeans eller noget i den stil, beige converse der var 2 størrelser for store og mit hår var uglet som en fuglerede. Ikke nok med det så havde jeg også fået min storebror til at tage billederne fra en vinkel der gav mig dobbelthage. Det var sgu ikke noget kønt syn haha!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: MINE FAVORITTER