BLUE BOMBERJACKET

MINIMALISTISKE LYSESTAGER

IMG_5982 IMG_5984 IMG_5981

AFFILIATE: ELLOS LYSESTAGER

Så blev det weekend. For mit vedkommende var den ikke engang tiltrængt.. Jeg har nemlig ikke lavet noget produktivt overhovedet i denne uge. Som i overhovedet ikke. Og det irriterer mig grænseløst. Jeg skulle være kommet et godt stykke videre med min bachelor, så jeg ikke skulle gå og have dårlig samvittighed over den hele tiden, men jeg er ikke kommet længere end at tænke på den og få formuleret en hjælpeløs mail til min vejleder.. Det er virkelig stressende. Jeg ved godt, hvad jeg vil skrive om (nemlig alt det her blogging, branding og samarbejder med virksomheder), men jeg ved ikke, hvordan jeg skal få formuleret en problemformulering, der er problemløsende, omfattende og samtidig spændende. Well, who does?

Her i weekenden er jeg i det mindste bare lidt produktiv. Jeg gjorde hele hytten ren i går, i dag er min familie herovre, da vi skal have sat lamper op i lejligheden, og så skal vi ud og have købt gardiner. Det er trods alt rart at komme lidt videre med lejligheden, når jeg ikke rigtig kan komme videre med andet. Noget andet jeg også er kommet videre med et nipsting til lejligheden. Blandt andet denne lysestage (faktisk 3 af dem, da de kommer i en 3-pak) er flyttet ind hos os, og dem er vi pokkers glade for. De er så fine og passer perfekt til disse lamper, som vi skal have sat op i gangen. Lysestagerne finder I her (3 for 200kr) og lamperne finder I her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE BOMBERJACKET