MAKE-OVER AF BADEVÆRELSE

NEW IN | A-LINE SKIRT

Untitled

AFFILIATE: VILA NEDERDEL

Hej piger. Se lige min nye fine nederdel, der er på vej hjem til mig. Jeg bestilte den hjem i går aftes, mens Mark sad og spillede playstation. (Man skal aldrig efterlade mig med computeren og et opladet dankort. ;)) Jeg glæder mig virkelig til at få den hjem. Disse a-line nederdeler, som de så fint hedder, har jo været en trend det sidste lange stykke tid, og nu var det på tide, at jeg også kom med på den bølge. Man er vel fashionblogger. Haha. Den er fra Vila, i det lækreste stof og koster kun 300kr lige her. Jeg er sikker på, at den sidder helt fantastisk.

2 kommentarer

 • Ditte K. R.

  Jeg kommer aldrig til at forstå hvordan man kan kalde 100% polyester for det dejligste stof . Men vi kan godt blive enige om at den er pæn :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Blødt, elastisk og snor sig til kroppen? Uh, jo det er det bedste. Jeg vil dog give dig ret i, at det ikke er højeste kvalitet, og man kan blive lidt elektrisk. :P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKE-OVER AF BADEVÆRELSE