MINE SKAL OG VIL PLANER I PÅSKEN

OUTFIT FOR 2 ÅR SIDEN

IMG_5921 14

AFFILIATE: GENBRUGS JAKKE (similar| ASOS BOYFRIEND JEANS (similar) | SPORTSGIRL WEDGES (similar) | ASOS TEE (her)

Disse billeder er fra dette outfitpost, som jeg lavede 31. januar 2014, og hvis jeg selv skal sige det, så er outfittet ret lækkert. Håret kan diskuteres, men outfittet er on point Jeg tror faktisk også, at jeg stadig har alle tingene pånær jakken endnu. Jakken havde jeg fundet i en genbrug, og af en eller anden årsag så valgte jeg at sælge den. Det har jeg fortrudt lige siden, så nu har jeg købt en ny camel coat fra Vila, nemlig denne. Den er lidt tyndere og finere i stoffet, så jeg kan bruge den her i foråret og over sommer. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Jeg er blevet rigtig glad for at shoppe i Bestsellers butikker såsom Vila, Pieces, Selected Femme osv. De er altid med på moden og har de nyeste trends og tendenser – bare meget billigere. Jeg kan rigtig godt lide at teste en trend af ved at købe nogle lidt billigere items, så jeg kan finde ud af, om det er noget for mig, så jeg ikke ’spilder’ en masse penge. Det kan man altid hos ovennævnte shops.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SKAL OG VIL PLANER I PÅSKEN