FINE BLUSER MED DETALJER

SÅ KOM JEG ENDELIG AFSTED

  

SAINT TROPEZ SPORTSTØJ

Så er det endelig lykkes mig at få rumpen ned i fitnesscentret, og det føles sgu godt. Jeg har ikke trænet siden i sommer, og jeg føler virkelig, at det efterhånden begynder at vise sig visse steder på kroppen. Jeg har de sidste par år trænet i Fresh Fitness og så Fitness World, da Fresh blev købt af dem. Denne gang har jeg dog meldt mig ind i FitnessDK, da det er det center, der ligger i Fields, hvor jeg vil træne, og efter mit korte besøg i forleden lover det allerede godt. Det er et stort center, så der er mange træningsmuligheder, og så er der både svømmehal, sauna og dampbad. Jeg elsker at svømme. Det er sådan en lækker måde at “træne” på, så jeg tror, at jeg vil blive rigtig glad for, at der er den mulighed dernede. Min træningstid vil formentlig blive forlænget, da jeg højest sandsynligt vil gå op og træne først, inden jeg går ned og svømmer bagefter. Mmh. Mit primære træningsfokus vil være på mine arme og lår. Min mave bliver forholdsvis let markeret og trænet, så jeg tror, at den kommer af sig selv. Jeg har dog lidt svært ved at finde ud af, hvordan jeg bedst muligt træner arme og lår, uden at opbygge store muskler (hvilket jeg let har tendens til). Det må være noget med cardio, lav vægt og mange gentagelser. Hvordan træner I?

2 kommentarer

 • Dejligt indlæg Frederikke! Jeg kan især godt lide det fordi det ikke er ren reklame, og fordi du rent faktisk taler ærligt om dig selv og dine tanker. :-)
  – Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Tak Maja. Det er dejligt at høre. Sådan er det forhåbentlig med de fleste indlæg, da jeg altid er ærlig i mine indlæg – uanset om det skulle være reklame eller ej. Tak for din kommentar! :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINE BLUSER MED DETALJER