VIDEO: BABYLISS CURL SECRET TUTORIAL

SALG: RAYBAN, BOMBERJAKKER, PELS OG MEGET MERE

PicMonkey Collage

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER

Så blev det atter tid til, at jeg fik ryddet lidt ud i garderoben og sat en masse ting til salg. Jeg har derfor opdateret min Tictial, hvor I bl.a. kan finde 3 par Rayban solbriller (bare rolig, de er 100% ægte), 3 bomberjakker, 1 pelsjakke, denim skjorter, kjoler og meget mere. Jeg har sat SÅ meget til salg! Hvis I skulle lede efter noget, som ikke er derinde, men som I har set på mig, så er I mere end velkomne til at skrive. Man kan aldrig vide, om jeg sælger uden at have tænkt over det. Der er en fast fragtpris på 50kr, men det er ikke alt, der vejer så meget, så det er selvfølgelig trukket fra de mindre tunge ting. :) Find min Tictail her og skriv endelig her på bloggen eller på min mail, hvis der er noget: f_bkce@hotmail.com.

4 kommentarer

 • Øv, øv, øv, at min konto lider lige pt. :-(
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   I know. Det gør min også. Heldigvis er det snart lønningsdag, så det hjælper :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvordan er størrelserne på de to Birgitte Herskind sæt? :)
  Særligt bukserne til de ternede, som du har i størrelse 40 – er de store eller små i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   På det sorte/ternede sæt er bukserne lidt små i størrelsen – det var derfor jeg tog dem i str. 38 i stedet for 40. Der er dog elastik i maven, så de sidder ikke stramt eller noget. :)

   På det blå/ternede sæt er bukserne meget normale, synes jeg. De er ret lange i benene, men jeg har ikke nået at lægge dem op endnu, så det kan den nye ejer gøre, så de passer vedkommende perfekt. :)

   Håber du kan bruge svarene. Ellers spørger du bare.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: BABYLISS CURL SECRET TUTORIAL