MINE FØRSTE OUTFITBILLEDER

STUDERE I UDLANDET? | THROWBACK

IMG_3236_2Mit første møde med en kænguru. :DP1223873Jeg lærte at surfe. 

20130215-200336Jeg sprang Bungy Jump!!! Tog afsted helt alene til New Zealand for at få den oplevelse med.20130215-201558Prøvede selvfølgelig også “The Swing” som den så frækt hedder.20121223-001439Kom på forskellige, fantastiske eventyr.
PC052621Holdte jul i 30 grader og var ude og svømme juleaften.

SPONSORERET INDLÆG

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det at rejse. Det er det bedste, jeg ved! Derfor valgte jeg også at rejse 3 måneder til Australien i mit sabbatår mellem gymnasiet og bacheloren, hvor alle ovenstående billeder er fra. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort, og jeg drømmer hver dag om at kunne komme tilbage – eller tage en lignende rejse og få flere oplevelser med i bagagen. Det er så inspirerende, motiverende og lærerigt at tilbringe en længervarende periode i nye kulturer, hvor man lærer så meget nyt og så meget om sig selv. Jeg holdte jul og nytår i Australien, var med til en bryllup, rejse op og ned af østkysten, tog spontant til New Zealand, fik nye venner, lærte at surfe, sprang bungyjump osv. osv. Oplevelser jeg aldrig vil være foruden, og oplevelser jeg aldrig ville få på samme måde herhjemme. Jeg drømmer om, at jeg en dag kommer til at studere eller bo i udlandet! Det ville være det mest fantastiske! De billeder jeg har valgt at dele med jer skal blot illustrere nogle af de fantastiske ting man oplever, når man giver sig selv plads og lov til at tage sted.

Og netop dét at rejse til et andet land og opleve noget nyt og f.eks. tage en uddannelse skal dette indlæg handle om. London College of Fashion har netop nu oprettet en ny uddannelse, som jeg synes lyder vanvittig spændende! Den hedder Fashion Media & Communication og kombinerer fashion, medier og kommunikation i én uddannelse. Det er den perfekte uddannelse til en som elsker at rejse, opleve, lære nyt om mode, kommunikation og digitale medier. Altså for mig er det jo perfekt, da jeg bruger ualmindeligt mange timer på at kigge på mode på de sociale medier dagligt alligvel. ;) Hihi. Uddannelsen tager ét år, og man kan kombinere en masse forskellige fag, så man får sin egen skræddersyet drømmeuddannelse. Man kan f.eks. vælge journalistik, foto og film – alt sammen med fokus på fashion og modebranchen.

Det gode ved, at uddannelsen ligger i London er, at det foregår på engelsk (så man ikke skal til at lære et helt fremmed sprog), og så er man heller ikke helt så langt væk hjemmefra, at ens familie og venner ikke kan komme og besøge en – eller omvendt. Min største frygt for at flytte fra Danmark er nemlig, at jeg kommer langt væk fra min familie. Det gør man heldigvis ikke med London, da det er nemt at komme frem og tilbage. Desuden elsker jeg London! Det er sådan en romantisk, hyggelig og charmerende by med utrolig meget historie og en nogenlunde genkendelig kultur, som jeg ville nyde at tilbringe især sommeren og julemånederne i.

Selve universitetet ligger centralt i byen, og de påpeger, at man ofte vil have “undervisning” ude i byen, så man ikke er lænket til skolebænken konstant. Det tror jeg er rigtigt vigtigt, for det er også en måde at lære, opleve og observere ting på. Min plan var egentlig at holde en studiepause her efter min bachelor, men jeg må indrømme, at jeg er ret betaget af denne uddannelse og dens muligheder. Det gør det også endnu mere interessant, at den “kun” tager et år, for man kan virkelig nå at lære en masse ved at være i et andet land i et helt år, studere på deres måder og blive en del af de “indfødte”. Jeg tror også, at en ekstra uddannelse som denne ville pynte ret godt på ens CV herhjemme, og ens engelskkundskaber ville blive så stærke.

I kan læse meget mere om selve universitetet her og uddannelsen her. Måske den også er noget for jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE FØRSTE OUTFITBILLEDER