20% PÅ ALLE SKO

UDSALG PÅ THE BALM MAKE-UP

IMG_6105 IMG_6103 IMG_6108

AFFILIATE: THE BALM CINDY LOU HIGHLIGHTER

Hey make-up-glade girls. Kender I make-up brandet The Balm? Ovenstående highlighter er mit første produkt derfra, som jeg har købt hjem fra Cocopanda, og jeg er viiiirkelig begejstret. Jeg har hørt om brandet 1000 gange før på diverse YouTube kanaler, men jeg har aldrig selv haft noget derfra, så nu tænkte jeg, at det var på tide. Jeg har de sidste par dage brugt denne highlighter, og jeg er meget tilfreds! Den har en rosé/nude undertone, der giver en naturlig shine til kinderne, så man snildt kan bruge den til hverdag, uden at det bliver for pyntet. Den er sat ned med 25% hos Cocopanda ligesom alle andre produkter fra The Balm. Jeg ved ikke, hvor længe de er på udsalg, så det er med at være hurtig. Find alle produkterne her.

2 kommentarer

 • Regitze

  Hvor er din mega lækre bordplade eller hvad det er fra? Det er så fint!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Det er et nyt bord fra Søstrene Grene. Der kommer flere billeder op af det i aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% PÅ ALLE SKO