SPAR OP TIL 350KR HOS ASOS

VIDEO: BABYLISS CURL SECRET TUTORIAL

Untitled-1

AFFILIATE: BABYLISS CURL SECRET | VILA JAKKE | ASOS CHOKER | QUAY SOLBRILLER | PIECES BH | SPONSORERET INDLÆG

Hey girls. Jeg har lavet en video til jer, hvor jeg viser, hvordan jeg laver disse krøller. Jeg tror aldrig, at jeg har fået så meget ros for en frisure som denne (det skulle da måske være denne så), så jeg tænkte, at jeg ville dele mit trick med jer. Jeg bruger nemlig BabyLiss’ Curl Secret krøllejern, som er utrolig nemt, effektivt og praktisk at bruge. Jeg fortæller alt om, hvordan det fungerer i videoen og viser step-by-step, hvordan man får smukke, elegante, men stadig lidt tilfældige og messy krøller. Jeg håber, at I kan bruge videoen! Husk at like den og abonner på min kanal, så bliver jeg utrolig glad! I kan finde krøllejernet på udsalg her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR OP TIL 350KR HOS ASOS