INSTAPUMP FURY CELEBRATE | REEBOK SNEAKERS

VIDEO: MAKE-UP HAUL

SE MIN YOUTUBE KANAL HER

Hey girls. Så er der en ny video oppe på min Youtube kanal, hvor jeg lægger min make-up med helt nye produkter, som jeg ikke har prøvet før. I kan finde alle produkterne længere nede i dette blogindlæg. Jeg håber, at I vil hoppe ind og følge min Youtube kanal her. Når jeg runder 500 abonnenter, sætter jeg gang i en KÆMPE giveaway med de vildeste make-up produkter, så glæd jer!

PRODUKTER NÆVNT I VIDEOEN I RÆKKEFØLGE. KLIK PÅ ORDET FOR LINKS:

Gosh Primer Plus Base cream
Nilens Jord Second Skind Foundation
Nilens Jord foundation børste
Yves Saint Laurent concealer no. 2
Beautyblender
Makiash Perfect Finish Loose Powder
Real Techniques blush brush
Elizabeth Arden Grand Entrance mascara
Urban Decay x Gwen Stefani Eye Shadow Palette
Real Techniques make-up børste
Makiash Mocca-Brown Brow Pen
Normal Lip Liner brown
Gosh Velvet Touch Lipstick Matt no. 001

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAPUMP FURY CELEBRATE | REEBOK SNEAKERS