VIDEO: BABYLISS CURL SECRET TUTORIAL

WE PAINTED A WALL

IMG_6260 IMG_6256 IMG_6263

AFFILIATE: SØSTRENE GRENE TABLES (similar) | LYNGBY by HILFING

Sådan her ser det ud, efter vi har malet den bagerste væg i vores soveværelse sort. JEG ELSKER DET! Det giver så meget kontrast og attitude til værelset, selvom det er en stærk farve, og så ser det så godt ud, når man har lyst sengetøj på – hvilket det meste af vores sengetøj er. Vores natborde er fra Søstrene Grene, som jeg viste jer billeder af her. Jeg har desværre ikke noget link til dem, men Ellos har de fineste borde, der ligner ret meget, som jeg selv har kigget længe efter. Dem kan I se her. I skal også snart se min garderobe, som jeg viste sneak peek af her. Hvad synes I om vores soveværelse indtil videre?


This is how our bedroom looks after we painted the backwall black. I LOVE IT! I gives a different kind of contrast and attitude to the room despite the strong color. Our tables are from Søstrene Grene (se them here) but I don’t have a link. I do have a link for similar ones from Ellos that I’ve been wanting for a long time now. Find them here. Soon, I will show you my wardrobe what I teased about here. What do you think of our room? 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: BABYLISS CURL SECRET TUTORIAL