COLD SHOULDER | DENIM ON DENIM

BTW … #3

12959349_10208558763624663_589497534_o

AFFILIATE: VILA SHIRT (her) | ASOS BOMBERJACKET (similar) |QUAY SUNGLASSES (here)

Nu havde jeg jo egentlig kaldt denne serie “forresten”, men eftersom jeg har valgt at gå ‘all international’ med min blog, fordi jeg tror, jeg er så sej, at jeg kan det, så ser jeg mig også nødsaget til at oversætte overskriften. Disse indlæg vil derfor hedde “BTW” (red. ‘by the way’) og stadig indeholde små noter og opdatering på, hvad der sker i øjeblikket. Jeg synes, at det er en super hyggelig måde at holde jer opdateret på, og så er det hyggeligt at kunne kigge tilbage og se, hvad der skete i de tidligere indlæg. Læs dem her og her.

1. Elsker jeg vores sorte væg på soveværelset! 2. Rejser jeg til Paris på tirsdag. 3. Går det rigtig godt med træningen. Jeg er afsted 3-4 gange om ugen og elsker det! 4. Går det rigtig dårligt med at skrive min bachelor. Der sker alt for mange andre spændende ting til, at jeg kan sætte mig intensivt med den. Det må blive efter Paris. 5. Har jeg en ualmindelig stor kærlighed for syltede agurker for tiden. Og nej, jeg er ikke gravid. 6. I forlængelse heraf, kan jeg fortælle, at jeg lige har haft min menstruation, og jeg har aldrig haft så store smerter før. Jeg plejer ikke at have decideret smerter, men mere en rumsteren i min mave. Denne gang var anderledes. Bare det ikke fortsætter. 7. Har jeg købt en kaktus til altanen. 8. Er jeg virkelig blevet vildt med at lave videoer til min Youtube. Det er seriøst sjovt. 9. Er jeg afhængig af vores Sodastream maskine, der dagligt laver sprudlende danskvand til mig. 10. Har jeg smadret en vase i min iver på at fange et godt billede til dette indlæg. 11. Er jeg helt ærligt stor fan af SB12 mundskyld og tandpasta. Særligt til Mark.


This post is a new serie that I’ve started here on the blog. It’s a serie where I share a few random facts about random stuff just to keep you updated. I hope you like!

1. I just love our black wall in our bedroom! 2. I’m going to Paris on tuesday. 3. My training is going really well. I work out 3-4 times a week and I love it! 4. My bachelor, however, is going really bad! I have too much stuff going on. 5. I just love pickles at the moment. And no, I’m not preggo. 6. To this I can add that I just had my period and that I’ve never had so much pain before. Usually I don’t have pain but just a weird feeling in my stomach so this was weird! 7. I bought a cactus for our balcony. 8. I love making videos for my Youtube channel. 9. I’m addicted to our Sodastream machine that makes sparkling water for us. 10. I smashed a vase while taking these pictures. 11. Honestly, I love SB12’s mouthwash and toothpaste. Especially for Mark.

Skriv en kommentar

  • Frederikke Egel

    Tænker du på smag eller hvad for en sodastream, vi har?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

    Hvilken sodastream er du/I? (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLD SHOULDER | DENIM ON DENIM