BTW ... #3

MILITÆRJAKKE OG BORDEAUX LÆBER

AFFILIATE: MILITARY JACKET (similar) | PIECES BRA (here) | ASOS TEE (here) | BOYFRIEND JEANS (similar) | JUSTFAB SHOES (here) | CHANEL BAG

 Hey girls. Kender I det, når man egentlig har smidt en ting over i til-salg-bunken, og så lige pludselig opdager den igen, mens den er allermest på mode? Det er tilfældet med denne jakke, som jeg det seneste års tid har haft til salg. Der har ikke været nogen interesserede købere af den, hvilket jo viser sig at være yderst heldigt for mig, da militærjakke er super in lige nu, og jeg faktisk er rigtig glad for den. Hihi. Jeg havde den på ud og spise til denne begivenhed.

Jeg er på vej ud af døren til et event med Sandra, og derefter skal vi hjem og gøre os klar og så skal vi til pigemiddag i aften hos Cecilia. En rigtig dejlig dag! Hvad laver I?


Hi girls. Have you ever tried throwing some clothes into the for-sale-bunch and then later realising that it is such a popular items at the moment? It happened to me with this jacket and thank God nobody bought it. My love for it is back and I’m wearing it a lot at the moment. I wore it at this event

Today, I’m doing a lot of stuff. In a min, Sandra and I are attenting an event. Tonight, we’re going to a girls dinner and Cecilias place which is going to be so nice. What are you guys doing? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BTW ... #3