MILITÆRJAKKE OG BORDEAUX LÆBER

I'M LEAVING FOR …

12999652_10208581776599973_1085919844_o

AFFLIATE: J. LINDEBERG JACKET (similar) | ASOS TEE (here) | MUNTHE PANTS (here) | ADIDAS SHOES via Sarenza (here)

Hvis ikke I læste det i dette indlæg, så rejser jeg altså på en mini-ferie på tirsdag. Jeg skal nemlig til PARIS for første gang. Jeg har været så heldig at blive inviteret derned af det svenske brand DeoDoc sammen med Sandra, Maria, Tina og en masse andre udenlandske bloggere. Jeg glæder mig simpelthen så meget. Vi er inviteret derned fra tirsdag-onsdag til en frokost og præsentation af brandet. Gæt hvor frokosten skal afholdes? Hvad er det første, I tænker på, når I hører ordet ‘Paris’? Lige præcis; EIFFEL-FUCKING-TÅRNET! Ej, det er for vildt. På min første tur til Paris skal jeg op og spise i Eiffeltårnet! Hvor heldig har man lov at være? Pigerne og jeg mente ikke, at 1,5 dag i Paris var nok, så vi har forlænget vores tur og bliver der til fredag. Jeg har pakket hele dagen i dag, da jeg skal på arbejde i morgen, og vi flyver kl. 7 tirsdag morgen, og jeg kan ikke vente!


If you didn’t read about my nest destination in this post, I’m leaving for PARIS on tuesday! I was invited by the Swedish brand DeoDoc with Sandra, Maria, Tina and some other international bloggers. I’m so excited! We’re going for a lunch and a presentation. Guess where that is going to take place? Yes, the EIFFEL-FUCKING-TOWER! It’s insane! On my first trip to Paris, I’m going to eat in the Eiffeltower! How lucky can you be? The girls and I have extended our trip till friday, so I’ve been packing all day! 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MILITÆRJAKKE OG BORDEAUX LÆBER