ARRIVED IN PARIS

POSTCARD FROM PARIS

13009852_10208604158199499_219910136_o IMG_666 DSC06639 DSC06651 DSC0666 DSC06656 copy P4120040 DSC06674 DSC06658

Hey girls. Her ser I lidt billeder fra vores hotel og første dag her. Vi er i Paris med brandet DeoDoc i forbindelse med lanceringen af deres nye intimprodukt “From Paris to Persia”, der er en shower gel udviklet specifikt til at rense intime steder og tilføre en frisk og ren duft uden at påvirke PH-værdien. Så smart og virkelig en mangelvare på markedet! Oprindeligt skulle vi hjem i dag, da DeoDoc havde inviteret til frokost i går med en enkelt overnatning, men vi har valgt at forlænge turen til fredag, så vi skal skifte hotel i dag. Vi bor lige nu på Hotel Citadines, som er et virkelig lækkert og eksklusivt hotel stort set lige ved Eiffeltårnet. Vi kan gå derover på 5 minutter, så vi er lidt kede af, at vi skal skifte. Hihi, men det bliver også meget hyggeligt at prøve noget andet og bo lidt forskellige steder. Jeg tror faktisk også, at det næste hotel ligger ret tæt på det hele, så det er fint.


Hey girls. Here’s some pics from our hotel and first day in Paris. We’re in Paris with the brand DeoDoc due to their launch of a new product “From Paris to Persia” – a shower gel developed specifically to cleanse intimate places and freshen it up with great smell. So nice! We’re were really supposed to go home today, but we have decided to prolong our stay so we’re moving to another hotel. We’re staying at Hotel Citadines at the moment and it is such a pretty and exclusive hotel 5 minutes from the Eiffel Tower, but we’re switching hotels today. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARRIVED IN PARIS