PARIS SNAPSHOTS

MIDI SKIRT OUTFIT

P4130043 P4130074 P4130027 P4130070

AFFILIATE: J. LINDEBERG JACKET (similar) | ASOS TEE (here) | MUNTHE SKIRT (here) | ADIDAS SNEAKERS via SARENZA (here) | CHANEL BAG

Det er ikke længe siden, men jeg savner det alligevel; min første tur til Paris var over alle forventninger, og jeg glæder mig allerede til at skulle tilbage. Her ser I endnu et outfit fra endnu en af de solrige dage, som vi var så heldige at få med os. Et outfit jeg aldrig har været iført før, men et outfit jeg bestemt har tænkt mig at iføre mig igen, nemlig midi nederdelen. Jeg har flere gange haft pencil skirts på (her og her), men ikke en af denne slags. Jeg har dog længe været vild med looket, så nu var det på tide. Nederdelen falder helt perfekt, hvilket jo hjælper gevaldigt på det.

I dag har jeg været på arbejde i 10 timer, inden jeg tager et par ugers fri for at fokusere på min bachelor. Jeg glæder mig ikke. Jeg vil hellere arbejde. Lyder det mærkeligt? Jeg kom for alvor i gang med bacheloren her i weekenden, og det virker allerede uoverskueligt. Netop derfor jeg ikke er kommet i gang før. Bah! I aften vil jeg få styr på et interview, jeg skal afholde i morgen i samme anledning, og så vil jeg slappe af.


It’s wasn’t long ago but I miss it already; my first time in Paris was above all expectations and I can’t wait to get back! Here’s another outfit from another sunny day. An outfit I’ve never worn before. I worn pencil skirts sometimes (here and here) but never these midi skirts. However, I’ve been loving the look for some time now and this skirt just makes it perfect! 

Today, I’ve been a work for 10 hours before I’m taking a few week off to focus on my bachelor. I don’t want to! I’d rather work. Is that weird? I started my bachelor for real this weekend and I already regret it. Now I know why I haven’t started before. Bah! Tonight, I’m gonna prepare for an interview tomorrow and then I’m going to relax.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARIS SNAPSHOTS