Hjem BOLIG VI HAR FÅET NYT MARMOR SOFABORD

VI HAR FÅET NYT MARMOR SOFABORD

af Frederikke Egel

DSC07410 IMG_7415 IMG_7413

AFFILIATE: ELLOS MARBLE TABLE (here) | ELLOS GOLD PLATE (similar) | ELLOS CANDLES (here) | LYNGBY VASE | SPONSORERET INDLÆG

Guess what? Det lykkedes sgu at få overtalt manden til at gå med til marmorbordet, jeg omtalte her, så nu er det landet hjemme i vores stue, og jeg elsker det allerede! Det har gjort så meget for rummet, og det er så elegant og nemt at tage billeder af og på. 😉 Hihi. Jeg er gået helt amok i guld og marmor, så det pryder mere eller mindre hele vores hjem. Tror I, at manden kan overtales til en guldvæg? Det kunne være sejt!

I kan se før- og efterbilleder af vores gamle og nye sofabord herunder. Hvilket kan I bedst lide?


Guess what? I convinced my man to get the marble table I was talking about here. Now, it’s ours and it fits perfectly to our living room! I love it already! It’s so pretty and easy to photograph and photograph on. 😉 Hihi. I’ve gone mad in gold and marble details lately. Do you think I can convince Mark to get a gold wall? That would be awesome!

You can see the before and after pictures of our coffee tables underneath. Which one do you like the most?

PicMonkey Collage copy

You may also like

2 kommentarer

Simone M.H. 30. november -0001 - 0:00

Personligt er jeg mest til sølv og sort, men det er som om, at der skabes en form for lethed over området. Dit nye bord virker mere ‘luftigt’, hvis man kan sige det 😉 og så er marmor jo bare altid godt!

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Det er gået så fint med sofabordet. Det tog ikke særlig let imod pletter, så vi har været rigtig glade for det!

Svar

Skriv en kommentar