Hjem BOLIG SEE OUR WARDROBE

SEE OUR WARDROBE

af Frederikke Egel

DSC06631 IMG_6636 DSC06634

STATIVER FRA INVENTARLAND

Hermed lidt billeder af vores garderobe i soveværelset, som vi efterhånden er færdige med. Jeg er selv meget tilfreds og elsker at finde tøj derinde. Jeg synes, at det er blevet utrolig simpelt, råt og overskueligt – altså når det ikke roder. For det gør det nemt. Og det er afslørende, når man ikke bare kan lukke lågen for. 😉 Stativerne er fra Inventarland og sat sammen af 3 dele. Det passede helt perfekt til vores bagvæg, og jeg synes egentlig ikke, at vi behøver mere plads. Jeg er ret god til at sortere i mit tøj og smide de ting til salg, som jeg ikke bruger, så jeg har faktisk ikke så meget igen. Alt det tøj, jeg ejer – pånær jakker – ser I her. Meget farverigt, ikk? Haha. Jeg elsker vores nye garderobe!


Here’s a few pictures of our wardrobe. I’m very pleased with the result and I love finding clothes now. I think is turned our very simple, cool and organized. Well, at least when it’s not a mess. Which is pretty obvious when it is because you just can’t close the closet. Haha. The racks are from Inventarland and fits perfectly in our bedroom. I don’t need more room than this cause I don’t have more clothes than what you see on the pictures. Besides my jackets. A lot of color, right? Haha. I love our new wardrobe!

You may also like

Skriv en kommentar