VI HAR FÅET NYT MARMOR SOFABORD

SEE OUR WARDROBE

DSC06631 IMG_6636 DSC06634

STATIVER FRA INVENTARLAND

Hermed lidt billeder af vores garderobe i soveværelset, som vi efterhånden er færdige med. Jeg er selv meget tilfreds og elsker at finde tøj derinde. Jeg synes, at det er blevet utrolig simpelt, råt og overskueligt – altså når det ikke roder. For det gør det nemt. Og det er afslørende, når man ikke bare kan lukke lågen for. 😉 Stativerne er fra Inventarland og sat sammen af 3 dele. Det passede helt perfekt til vores bagvæg, og jeg synes egentlig ikke, at vi behøver mere plads. Jeg er ret god til at sortere i mit tøj og smide de ting til salg, som jeg ikke bruger, så jeg har faktisk ikke så meget igen. Alt det tøj, jeg ejer – pånær jakker – ser I her. Meget farverigt, ikk? Haha. Jeg elsker vores nye garderobe!


Here’s a few pictures of our wardrobe. I’m very pleased with the result and I love finding clothes now. I think is turned our very simple, cool and organized. Well, at least when it’s not a mess. Which is pretty obvious when it is because you just can’t close the closet. Haha. The racks are from Inventarland and fits perfectly in our bedroom. I don’t need more room than this cause I don’t have more clothes than what you see on the pictures. Besides my jackets. A lot of color, right? Haha. I love our new wardrobe!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI HAR FÅET NYT MARMOR SOFABORD