Hjem BOLIG SEE OUR NEW BALCONY (ONE OF THEM)

SEE OUR NEW BALCONY (ONE OF THEM)

af Frederikke Egel

PicMonkey Collage

Som jeg skrev om her, så havde vi en ualmindelig dejlig og produktiv weekend. Vi fik nået en hel masse hængepartier, hvilket var så dejligt. Derudover fik vi meget spontant købt havemøbler til den ene af vores altaner – den store af dem, der har sol fra kl. 13 om eftermiddagen til solnedgang – og det føles så godt! Jeg var bange for, at vi ikke ville få købt havemøbler inden sommer, fordi de er så vanvittigt dyre, og vi forvejen har brugt en god sjat penge på at sætte hytten i stand, men det lykkes sgu, da dette sæt var sat ned til 1200kr i Bilka. Bum! Inden vi havde set os om, var vi smuttet i Fields, hvor vi er så heldige at have en Bilka, for at købe det SIDSTE af disse sæt med hjem. Yass! Og så var der selvfølgelig solskin, så vi kunne sidde ude og nyde det om aftenen. Det er altså ikke dårligt, og nu glæder jeg mig bare endnu mere til sommer, rosé på altanen og en bachelordiplom i hånden (forhåbentlig).


As I told you about here, we had a very lovely and productive weekend. We got to do a lot of stuff that we have wanted to do for so long and that is just the best feeling ever! We spontaneously bought a lounge set for one of the balconies – the big one that has sun from 1pm to sunset! I was afraid that we wouldn’t get the furniture in time for summer since they are very pricy, but it was mean to be since these was on sale for only 1200 Danish kroner and we bought the last one! Yass! WE enjoyed the sun on the balcony and felt really lucky. I can’t wait for summer! 

You may also like

Skriv en kommentar