SEE OUR NEW BALCONY (ONE OF THEM)

FØRSTE MIDDAG PÅ ALTANEN

HAVEMØBLER FRA BILKA | ROSÉ FRA GRANDS VIN
Sikke nogle skønne dage med sol vi har haft her på det seneste, og det lover mindst lige så godt for weekenden. Det er simpelthen SÅ lækkert! Især nu når vi har fået havemøbler på altanen, som I kan se rigtigt på ovenstående billeder. Jeg elsker det! Forleden spiste vi vores første middag derud og nød et glas lækker rosé i solnedgangen. Og når jeg snakker rosé, så mener jeg selvfølgelig Grands Vin, som er min absolutte favorit rosé. Den er 100% dansk, lavet på solbær og så har den den lækreste milde frugtsmag, der smelter på tungen. Mmmh. Det er den bedste rosé i verden! Det har I måske bemærket på Snapchat. 😉 Hvis nogle af jer er lige så fan af rosé, som jeg er, kan den købes her.
I dag står den desværre på bachelorskrivning for mit vedkommende. Jeg skal aflevere om 1,5 uge, og jeg har ret travlt efterhånden… Den anden dag måtte jeg sætte mig til at tude lidt over, at jeg begynder at kunne mærke presset nu, men der er ikke rigtig noget at tude over, for det er min egen skyld, at jeg ikke er kommet i gang før. Det er typisk mig. Så nu tager jeg til Fyn på søndag og går i hi hos mine forældre. Wish me luck!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEE OUR NEW BALCONY (ONE OF THEM)