Hjem PERSONLIGT UPDATE

UPDATE

af Frederikke Egel

13161473_10208791117433363_2074894115_o

BIRGITTE HERSKIND JACKET (here)

Hej bloggen. Jeg ville lige komme med en update på mine manglende indlæg og fravær på stort set alle mine kanaler. Som I måske ved, så sidder jeg og skriver bachelor nu, da jeg er færdig med min uddannelse til sommer. Jeg skal aflevere min opgave om en uge, og jeg er ret presset med opgaven, hvorfor jeg er nødt til at fokusere 100% på den. Det betyder også, at jeg ikke lige får delt så mange posts herinde, og det håber jeg, at I forstår. Bloggen kommer selvfølgelig ikke til at stå helt stille, for jeg har en masse nye ting, som jeg glæder mig til at vise jer, men jeg vender helt stærkt tilbage, når jeg er færdig med min opgave og ENDNU stærkere tilbage, når jeg er færdig med min uddannelse til sommer, for der kommer til at ske en masse ændringer og nye spændende ting. Jeg glæder mig helt vildt til at dele dem med jer, men for nu er jeg lidt tilbageholden.


Hey guys. I just wanted give you an update on my missing posts and activity on almost all of my social media. As you may know, I’m in the middle of writing my bachelor exam since I’m done with school this summer. Yay! I’m going to hand in my paper in a week and I’m really behind. I have to focus 100% in the project now, so I can’t promise hos much I’m online in here. I hope you understand. I’m back as soon as possible and I can’t wait for summer. I have a lot of news for you guys and some big changes are happening with the blog. I’m so excited to tell you! 

You may also like

Skriv en kommentar