Hjem PERSONLIGT I’M BACK

I’M BACK

af Frederikke Egel

13241463_10208831236476314_1719747845_o 13224050_10208831236356311_2120781800_o

B

Hold nu op hvor føles det godt at skrive! Det betyder nemlig, at jeg er så langt med min bachelor, at jeg faktisk tror på, at jeg kan få den afleveret på onsdag. Puhh! I morgen skal jeg bruge hele dagen på at rette den igennem og skrive min konklusion og abstract. Det nåede jeg desværre ikke i fredags, selvom det var målet, men det skal jeg nok nå i morgen. Håber jeg…

I aften kommer der en ny video op på Youtube og bloggen. Det er en vlog, hvor I kommer med mig rundt til events, ser lidt af min lejlighed, møder Mark, og så trækker jeg vinderen af min 500 Subs giveaway, så hold øje! Jeg vil forresten også gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak fordi I er så mange, der har deltaget i min giveaway. Hold kæft hvor er jeg beæret og stolt. I er så pisse seje og nice! Selvom I ikke vandt denne gang, skal I ikke lade jer slå ud. Jeg elsker at forkæle, så der kommer mange flere konkurrencer – meget snart!

Nu vil jeg smutte. Jeg skal nemlig til bryllup i dag, og vi skal overnatten på kroen, så jeg skal lige pakke og gøre mig færdig. Vi ses igen i aften. Eller på Snapchat måske? @frederikkeegel.


Wow, it feels great for write that I’m back. It means that I have come so far with my exam that I can see the finish line. Tomorrow, I have to finish everything. I hope I make it…

Tonight, I will share a vlog from the other day. Here you can see my apartment, meet my boyfriend, join me at events and so on. Now, Mark and I are going to a wedding. See you on Snapchat? @frederikkeegel.

You may also like

2 kommentarer

Sabrina 30. november -0001 - 0:00

Godt du er er ved at være i mål! Glæder mig til du finder vinderen, og lægger din vlog ud💋

Svar
Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Åh, kender det! Held og lykke! Det skal sgu nok gå alt sammen :*

Svar

Skriv en kommentar