Hjem PERSONLIGT VLOG: EVENTS, KÆRESTE, LEJLIGHED + VINDER

VLOG: EVENTS, KÆRESTE, LEJLIGHED + VINDER

af Frederikke Egel

AFFILIATE: ANASTASIA BEVERLY HILLS MAKE-UP (here)

Yay, så lykkes det mig endelig at få trukket en vinder af min konkurrence. Tusind tak for jeres tålmodighed og TUSIND TAK fordi I er så mange, der har gidet at deltage. <3 Det betyder virkelig meget for mig. Der er allerede flere konkurrencer på vej, så bliv endelig hængende!

I denne video tager jeg jer med i en dag i mit liv. Det her var en af de bedre dage, eftersom jeg var til 3 skønne events, fik pakker og hyggede med min kæreste. Alt det og mere til kan I se i videoen. God fornøjelse! :*

You may also like

1 kommentar

Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Taaak, det skal jeg nok <3

Svar

Skriv en kommentar