6 PHASES OF WRITING A BACHELOR THESIS

PARIS OUTFIT

IMG_7289 IMG_7336 IMG_7364 IMG_7338 IMG_7368 IMG_7386 IMG_7322

AFFILIATE: QUAY SUNGLASSES (here) | VILA TOP (here) | ASOS CHOKER (here) | ASOS SKIRT (here) | VINTAGE JACKET (here) | ASOS BOOTS (here) | CHANEL BAG | SPONSORERET INDLÆG

Mens jeg pakkede til Prag, kom jeg til at tænke over, at jeg vidst aldrig fik delt disse billeder fra Paris med jer? Det ved jeg ikke, hvorfor jeg ikke gjorde, men sikkert fordi jeg havde en milliard andre indlæg at dele med jer. Haha. I hvert fald er jeg helt vild med billederne og farverne. Den hyggelige lille gade lige ved siden af Eiffeltårnet var så fin til billeder, så der måtte jeg bare stoppe op. Jeg kunne virkelig godt snart bruge en tur til Paris med pigerne igen. Det var en fornøjelse! MEN først; Prag. Vi er på vej afsted, mens I læser dette indlæg og forhåbentlig også ankommet. Følg med på Snapchat: frederikkeegel.


While I was packing for Praque, I thought of these pics from Paris that I never showed you guys.. I don’t know why, but probably because I had too many posts already. Haha. I just had to shoot pictures in this cute street right next to the Eiffel Tower. So beautiful! I miss Paris and want to go back with my girls. But first; Praque. Can’t wait! We’re already on our way while you read this. Follow me on snapchat: frederikkeegel. 

Skriv en kommentar

 • Lars Bøcher

  Hvor sjovt. Jeg har boet i en lejlighed på tredje sal lige ved den hvide Mercedes. Håber I har det godt alle tre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hey! Vlogger du fra Prag, det ville være fedt, elsker dine vlogs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Egel

  Desværre ikke denne gang, men der kommer snart en ny! :*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 PHASES OF WRITING A BACHELOR THESIS