HOW TO MAKE EASY SUMMER DRINKS

PEACH TRENCH COAT

image imageimageAFFILIATE: SISTERS POINT JAKKE (here)

Hey chicks. Lige en hurtig update fra min telefon. Jeg ville bare lige tjekke ind og vise jer min nye jakke fra Sisters Point som i onsdags har åbnet en ny webshop. Jeg synes, at jakken er så fin og elegant, og den er virkelig lækker i stoffet her til sommer. Jakken kan findes her, hvis nogen skulle være interesseret. :*


Hey chick. Just a quick update. I just wanted to check in and show you my new jacket from Sisters Point who opened a new webshop on wednesday. I think the jacket is so elegant and cute and it is perfect for summer evenings. You can find it here if you are interested. 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO MAKE EASY SUMMER DRINKS