10 THINGS TO SEE IN AALBORG

DATE NIGHT @ BØF CPH

DSC08567 DSC08570 DSC08574 DSC08588 DSC08578 DSC08597

Mmh, her sidder jeg omringet af eksamensbøger og tænker tilbage på fredag aften, hvor jeg var på date med Mark. Det gør vi alt for sjældent. Det er så hyggeligt og bekræftende at komme lidt ud i uvante omgivelser og bare nyde hinandens selskab.

Vi besøgte restaurant BØF CPH, som ligger på Dronningens Tværgade, for at smage deres 3-retters menu, som de har lavet i anledning af deres ‘spis og støt’ kampagne for Kræftens Bekæmpelse. Når jeg får at vide, at jeg kan være med til at støtte noget, der arbejder så hårdt på at overvinde kræft, så skal jeg ikke tænke over det en ekstra gang – så er jeg helt med på idéen næsten uanset, hvad det er. Især fordi jeg har kræft tæt inde på kroppen med min farfar, der døde af det, og min farmor, der har haft brystkræft. <3

Hos BØF får man 3 lækre retter for 250kr og for hver menu de sælger, går 40kr ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Det er altså et højt beløb, og hvis vi bare er 100 mennesker, der spiser, altså 50 kærestepar eller 25 familier á 4 personer, så er det altså 4000kr der går ubeskåret til vores alles værste fjende. Det vil jeg meget gerne være med til at støtte, og jeg synes, at det er så fedt, at restauranter som BØF CPH sætter fokus på det og er med til at gøre en forskel. Så selvom deres mad er fantastisk, så vinder de altså endnu mere hos mig, når de går ind for velgørenhed og lægger navn til at støtte noget så omfattende som kræft. Vi lagde ekstra 80kr i drikkepenge (40kr ekstra pr. person), som restauranten kunne vælge at taste ind som drikkepenge eller som et salgsbeløb, der ville gå til Kræftens Bekæmpelse. Og de valgte sidstnævnte. Det varmer mit følsomme hjerte dybt! Tak til BØF for en fantastisk aften, hvor man spiser med ekstra god samvittighed!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 THINGS TO SEE IN AALBORG