DATE NIGHT @ BØF CPH

WHITE VEST

image imageAFFILIATE: BIRGITTE HERSKIND VEST (here) | BIRGITTE HERSKIND JACKET (here) | ASOS JEANS (here) | ASOS SHOES (here)

Godmorgen guys. Hold nu op, hvor tog I godt imod mine indlæg i går; både det med at forbrænde kalorier (læs her), og det med min nye bh (læs her). BH’en er stadig på lager her, hvis I skulle være fristet. Jeg kan bestemt anbefale den – den er super blød og lækker i stoffet og sidder godt på kroppen.

Mit outfit er fra i tirsdags, hvor jeg var ude og fejre min skønne veninde fødselsdag med middag. Vejret var nærmest blevet efterår i løbet af natten, så jeg var hoppet i lange bukser, læderjakke og min nye vest. Vesten og jakken er fra Birgitte Herskind, og vesten er på udsalg her. Jeg har min i str. m. Jeg synes, at den giver outfittet noget helt særligt, fordi den er så lang, hvid og elegant. Jeg er ret vild med den.


Goodmorning guys. Damn, you liked my two posts yesterday; both the one with burning calories (read here) and with the nice bra (read here). The bra is still availble here if you love it as much as I do. I can really recommend it. 

My outfit is from this tuesday where I celebrated my girlsfriend’s birthday. The weather change into fall over night so I wore jeans, leather jacket and my new vest. Both the jacket and the vest is from Birgitte Herskind, and the vest is on sale here. I really like the extra touch the vest gives the outfit. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DATE NIGHT @ BØF CPH