WHITE VEST

BTW #4

imageAFFILIATE: ADIDAS JAKKE (here) | ASOS TEE (here) | NELLY BRA (here) | QUAY SUNGLASSES (here)

1. Har vi købt havemøbler til vores altaner, og jeg har siddet i dem næsten hver dag siden. Pånær når det har regnet.. 2. Kan jeg næsten ikke fatte, at jeg fik afleveret min bachelor. At jeg overhovedet blev færdig med den. Og at jeg snart skal forsvare den. 3. Er jeg færdiguddannet bachelor i International Virksomhedskommunikation med Engelsk d. 27. juni. Shit! 4. Har jeg tømmermænd i dag. 5. Elsker jeg mine nye negle. 6. Føler jeg mig hele tiden sur og irriteret i øjeblikket, fordi jeg er så presset af eksaminer.. Grr. 7. Til gengæld glæder jeg mig f*cking meget til at dele store nyheder med jer til august. Måske også allerede her til juli. Og nej, jeg er ikke gravid. 8. Har jeg virkelig været glad for denne bh. 9. Har vi endelig fået bestilt en emhætte til lejligheden. Det er det SIDSTE, der mangler! HOUSE TOUR COMING UP!!! 10. Har jeg taget virkelig meget på på det sidste. God timing her op til sommer! 11. Er jeg fucking stolt over, at min Youtube vokser så hurtigt! 12. Har min familie været her og spise morgenmad i dag. Jeg savner dem. 13. Var jeg på Natbar på Vesterbro i går. Kender I det sted? 14. Skal jeg have en lur nu!


1. We’ve bought garden furniture for our balconies and I’ve been living out there. Except when it rains.. 2. I can’t believe I handed in my BA assignment. That I even finished it! And that I’m going to defend it soon. 3. I’m bachelor in International Business Communication June 27! Shit! 4. I’m hungover today. 5. I love my new nails. 6. I feel angry and tired all the time due to my exams. Grr! 7. BUT I cant wait to share BIG news with you guys in august. And maybe in July too. No, I’m not pregnant. 8. I love this bra! 9. We finally bought a ?? for our apartment. Almost done! HOUSE TOUR COMING UP!!! 10. I’ve gained so much weight lately. Perfect timing! 11. I’m so proud that my Youtube are exploding with subscribers. 12. My family was here for breakfast this morning. I miss them. 13. I went out on Natbar yesterday. 14. Now, I’m going to take a nap!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE VEST