STATUS PÅ MIT LIV

MIN UGE I BILLEDER

Whaaat? 2. indlæg i dag. Man skulle tro, at jeg var klar til i morgen, hva? Det er jeg bare slet ikke. Haha. Det er igen de der overspringshandlinger, som jeg snakkede om tidligere.. Men jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne starte i dag; jeg vil nemlig til at indføre en ny serie her på bloggen som hedder ‘Min uge i billeder’, hvor jeg samler op på ugen der gik enten mandag eller søndag. Jeg laver så mange ting i løbet af ugen, som jeg ikke får vist her på bloggen, men som jeg kun får dokumenteret på Snap og Insta. Men eftersom jeg gerne vil gøre bloggen lidt mere hyggeligt og dagbogsagtig, så tænkte jeg, at det var en god måde at gøre det på. Her kommer så min seneste uge i billeder.

Processed with VSCO with hb2 preset
Jeg har sovet længe og puttet med Mark. Man bliver træt på en helt anden måde, når man læser til eksamen. Jeg har aldrig haft let ved at falde i søvn, men den sidste måned er jeg næsten faldet om af træthed. Puha!
imageJeg har været sammen med en masse dejlige veninder og hygget med rosé på altanen. Igen; overspringshandlinger. 😉
imageJeg har været til det fineste Lancome event i deres pop-up butik på Kronprinsessegade. Lancome er et utroligt lækkert brand, som I snart kommer til at høre mere til!

image

Vi er så heldige at bi på 10. sal, så vi har en ret flot (og skræmmende) udsigt, når der er sådan et vejr, som der var i torsdags. Dette billede er et screenshot fra en video, jeg delte på min Facebookside. Vejret var SÅ sindsygt!

image

I fredags var der ‘sneglebar’, som det hedder, da det er søde Sneglcille, der står for arrangementet. Vi var en masse dejlige bloggerdamer samlet, og det var så hyggeligt. Efterfølgende tog Sandra, Klara og jeg på Cock’s n Cows for at spise pommes og drikke drinks. Der stødte Mark og en kammerat til os, inden vi drog hjem i silende regn.

image

Både i går og i dag var jeg så heldig at få lækker mad i godt selskab. I går var jeg sammen med min familie hele dagen. Vi spiste morgenmad i haven hos min lillesøster. Derefter læste min søs og jeg begge til eksamen hele eftermiddagen, og så spiste jeg igen aftensmad med hele familien og Mark i haven. Måske I så det på Snap? Det var i hvert fald virkelig hyggeligt. De er herovre, fordi de skal med mig til Slagelse i morgen, når jeg bliver færdig <3 I dag har Mark og jeg spiste ovenstående ret og nydt solen på vores lille altan. Så hyggeligt. Det er helt vildt, så rolig jeg er omkring den eksamen i morgen. Jeg plejer ellers altid at være hylet helt ud af den op til eksamen. Ikke denne gang. Jeg ved, at jeg nok skal bestå og blive færdig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ MIT LIV