Hjem BLOGGING & KARRIERE JEG FLYTTER

JEG FLYTTER

af Frederikke Egel

imageSom de fleste af jer nok ved, så er jeg gået fuldtid med bloggen, efter jeg færdiggjorde min bacheloruddannelse her i juni. Altså jeg føler jo, at jeg har været fuldtid de sidste 2 år alligevel, eftersom jeg har lavet 1-2 indlæg om dagen anyways, men altså.. Nu er det sådan officielt. At jeg er fuldtidsblogger. Og det er fucking fedt. Synes jeg.

Jeg har skrevet lidt om, hvad jeg så skal nu her, men jeg var måske ikke 100% ærlig overfor jer. Ups. De sidste to år har jeg siddet derhjemme i min sofa og blogget om aftenen (medmindre jeg gjorde det i timerne på studiet), og det troede jeg egentlig også, at jeg skulle det første stykke tid med bloggen nu her, men næ nej. Det skulle vise sig, at jeg ikke skulle være fuldtidsblogger mere end en lille uges tid, før den mest fantastiske mulighed bød sig; nemlig en kontorplads! EN FUCKING KONTORPLADS! Spørg lige om jeg føler mig voksen? Invitationen til kontorpladsen kom fra de ultra seje bloggere Cana Buttenschøn og Sneglcille, der gerne ville have mig med i deres nye kontorfællesskab… Øh, og hvad så? Siger man så bare ‘Nej tak, jeg vil hellere sidde hjemme i min sofa og se Keeping Up With The Kardashians‘. Nej! Det tror jeg så ikke lige, at man gør. Det gjorde jeg i hvert fald ikke, og nu – i dag, lige nu – for første gang sidder jeg inde på mit kontor med de dejlige damer i vores kontorfællesskab, som hedder Andedammen. Hold kæft, hvor er det godt! Og hold kæft, hvor jeg glæder mig til at få rigtig gang i det. Hvad siger I så? Så blev lille Frede sgu en stor pige! Tillykke til mig!

PS: Husk at følg mig på mine sociale medier. Facebook her. Instagram her. Snapchat: ‘frederikkeegel’ for ekstra live-opdateringer. Jævnligt. Ret jævnligt.

You may also like

5 kommentarer

Venterpaavin 30. november -0001 - 0:00

Hvor er det fedt for dig – tillykke!

– K

Svar
Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Tak! Det er SÅ fedt!

Svar
Maja Trier Nørgaard 30. november -0001 - 0:00

Tillykke, det lyder mega fedt for dig!!
Hvad hedder det kamera i baggrunden og er det, det du bruger til dine billeder? ☺️

Svar
Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Tak, det er så lækkert!
Det er fra Sony og hedder RX100. Jeg bruger både dette og mit Canon, så det varierer lidt.

Svar
Maja Nørgaard 30. november -0001 - 0:00

Super tak!
Kan du anbefale et godt objektiv til et sony?

Svar

Skriv en kommentar