Hjem PERSONLIGT HVEM ER JEG?

HVEM ER JEG?

af Frederikke Egel

image imageBILLEDER TYVSTJÅLET FRA CANA

Efter offentliggørelse af mit nye kontorfællesskab på både min, Canas og Sneglcilles blog stak det helt af, og jeg har fået nye besøg som aldrig før. Det er fandme lækkert, og jeg er mega overvældet, oppe og køre og glad. Velkommen til jer nye, der måtte blive hængende – det varmer utrolig meget, skal I vide.
Med så mange nye besøg og nye læsere, så er det også klart, at der er mange, der ikke aner, hvem fanden hende Frederikke Egel er. Og det er jo ikke meningen. Jeg mangler en side her på bloggen, hvor man kan gå ind og læse om mig osv. Og den kommer. Om præcis 24 dage, faktisk. Men det er allerde nu blevet efterspurgt, at jeg skriver et indlæg om mig selv, så folk kan lære mig at kende, og det synes jeg da faktisk, er en meget god idé. Så det er dét, dette indlæg skal være. Et indlæg om mig. Igen. Dejligt, ikk?

Jeg ved ikke helt, hvordan man skriver et indlæg om sig selv, og hvordan man udvælger de rette informationer, så hvis I føler, at I mangler svar på noget, så skriv i kommentarfeltet til dette indlæg, og så skal jeg nok svare og evt. smide det ind i indlægget til andre nysgerrige sjæle. Hvis I skulle have lyst, så har jeg lavet 10 x facts om mig, som I også kan læse. Det foregår her, her, herher og her.

Well.. I started from the bottom, now I’m here. Arh okay.. First of all, jeg er en 23-årig fynbo, der de sidste 3 år har boet i København. Og elsket det. Min opvækst har fundet sted i Faaborg på Sydfyn, hvor jeg har boet med min mor og far og 2 søstre. Jeg er den midterste af en tøseflok på 3; min lillesøster er 21, og min storesøster er 24 (25 til august), så der er lidt under 2 år mellem os alle tre. Vi bor alle tre i København nu og har efterladt de gamle i Faaborg, men prøver ivrigt at lokke dem til Djævleøen. De er dog så glade for vandet og naturen i udkantsdanmark, at de er svære at overtale. Og det forstår jeg egentlig godt. Faaborg er fandme en dejlig by. Særligt om sommeren. Vi er meget tætte i vores familie og er blevet overdynget med kærlighed hele livet, så jeg er en meget følsom omend livsglad pige. Jeg tager tingene med et smil og oprejst pande, og så ser jeg altid mulighederne i stedet for begrænsningerne. “En sund og positiv tilgang til livet” om man vil.

Jeg bor nu i København med min kæreste Mark, der er 27 år, arbejder som rekrutteringsrådgiver i Graduateland og spiller håndbold i HØJ. Vi kunne fejre 4-års dag i januar og lever stadig på en lyserød sky af kærlighed. I januar overtog vi ligeledes det hjem, vi bor i nu; en 3-værelses penthouselejlighed på 10. sal i Ørestad. Og vi elsker det. I kan læse mere om Marks og mit forhold her, og så kan I læse og se lidt billeder af lejligheden, inden vi satte den i stand her og her. Vi er ikke helt færdige med lejligheden endnu, hvorfor I ikke vil kunne finde ret mange billeder af den her på bloggen endnu, men det kommer meget snart! I kan læse lidt om den modstand, vi har mødt undervejs i renoverings- og flytteprocessen her.
Ved siden af bloggen er jeg selv kommunikationsansvarlig for et nyt dansk hudplejebrand, der hedder XELLENCE, hvor jeg står for al kommunikation, markedsføring og sociale medier sammen med to andre kollegaer og min chef Flora. Det er et pisse lækkert arbejde, som jeg er utrolig glad for at have ved siden af bloggen. I kan læse mere om brandet her.

Bloggen i sig selv kom til verden, da jeg for 3 år siden rejste til Australien med en veninde i 3 måneder i mit sabbatår. Jeg fandt det sjovere og nemmere at oprette en blog, som jeg kunne opdatere, når jeg var ude og rejse, i stedet for at smide 100 vis af billeder på Facebook. I kan læse om Australien og min rejse dertil her og her. Da jeg kom hjem fra Australien, var Mark flyttet til Norge for at spille håndbold, og jeg flyttede op til ham i en kort periode, inden vi vendte snuden mod København. Jeg har faktisk ikke skrevet ret meget om vores tid i Norge, så det kunne jo være, at jeg skulle gøre det? Der er lidt billeder her. Da vi flyttede til København begyndte jeg at ændre bloggen til en mere livsstils- og modeblog, hvilket resulterede i, at Bloggers Delight for 2 år siden kontaktede mig og spurgte, om jeg ville være premium blogger i deres netværk. Jeg var SÅ excited og takkede selvfølgelig ja. Lige siden er det gået fantastisk med bloggen, og jeg lever nu af den som fuldtidsblogger. Eller det skal jeg prøve, om ikke jeg kan. Jeg har nemlig lige afsluttet en 3-årig bachelor i kommunikation. Endelig!

Grunden til, at vi tog til København var nemlig, at jeg skulle herover og studere, og Mark gerne ville tilbage til sine rødder. Han er nemlig født og opvokset i Smørum. Jeg startede på min uddannelse International Virksomhedskommunikation i Slagelse og var det første 1,5 år utrolig begejstret for det hele. Jeg har altid elsket at gå i skole, lære og udfordre mig selv. Læs bare hvor glad jeg var her. Men eftersom studiet ligger i Slagelse, så er det svært at holde det sociale ved lige, og det er altså en vigtig motivationsfaktor for mig. Vi havde sjældent undervisning om fredagen, hvorfor vi ikke kunne deltage i fredagsbar, og festerne begyndte ofte først kl. 22, men det sidste tog gik allerede hjem 01.45. Det var som om, at det bare slet ikke passede sammen, så jeg deltog aldrig i fredagsbar eller fest, men deltog i stedet for i blogevents og blogrelaterede ting, som jeg fandt virkelig sjovt. Med tiden svandt min begejstring for studielivet ind, og jeg gik med seriøse overvejelser om at droppe ud af studiet sidste år. Det var en blanding af, at det gik så godt med bloggen, og det var skide sjovt, og så at jeg ikke rigtig følte noget for de studie, jeg gik på. Hverken undervisningen eller selve skolen. Det resulterede i dette meget populære indlæg. Jeg holdte dog ved. Man er vel konkurrencemenneske, der hader nederlag (?!).Få måneder inden jeg skrev det indlæg, skrev jeg faktisk dette indlæg, hvor jeg er positiv omkring selve rejsetiden, men negativ omkring selve instituttet, og det holder jeg egentlig stadig ved. For godt og vel 2 uger siden færdiggjorde jeg ENDELIG min uddannelse med et meget tilfredsstillende snit og en rigtig god følelse af succes. Det kan I læse om her.

Og voilá, nu er vi her, hvor jeg er mere end klar til at give den gas som professionel/fuldtidsblogger og lære jer endu mere at kende. Jeg håber, at I kunne lide dette indlæg, hvor I kom lidt mere ind på, hvem jeg er. I må endelig lade mig vide, hvis jeg har glemt noget information, hvis der er noget, I ønsker at læse mere om, eller hvis I har forslag til eventuelle indlæg, debatter eller noget helt andet. Som sagt; jeg tager alt med oprejst pande og vil gerne gøre det sjovt for jer at komme ind på domænet. Sorry for det lange indlæg og mange links, men efter det her burde I altså kende mig ret godt. 😉

You may also like

2 kommentarer

Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Stort tillykke til dig også! Det er så fedt at være færdig!
Mine øreringe er fra Hvisk og er på udsalg lige nu her: http://woo.ph/0ipyep

Svar
Cecillie 30. november -0001 - 0:00

Super fedt Frederikke! Jeg er vild med indlægget, og alle de links til tidligere. Hurra!

Svar

Skriv en kommentar