Hjem MODE EN GOD AFTEN I PINK BLUSE

EN GOD AFTEN I PINK BLUSE

af Frederikke Egel

DSC08831 DSC08904 Untitled-1 DSC08878 DSC08875

AFFILIATE: ASOS NEDERDEL (her) | MALENE HOCKE BLUSE (her| VIC MATIÉ SKO (her)

Det er med lidt ondt i håret, at jeg i dag udgiver indlæg med gårdsdagens outfit. Måske så I det på Snapchat, måske så I det hos nogen af de 70 andre bloggere, jeg var sammen med i går, eller måske så I det slet ikke. Men i hvert fald holdte Bloggers Delight et brag af en middag for deres bloggere på KöD Vesterbro i går og efterfølgende dans og drinks på La Bambole. Jeg cyklede hjem ved 1-tiden og stod op kl. 8 i dag for at træne med Sandra og arbejde. Det blev til træning, men ingen arbejde. Jeg faldt om på sofaen og brugte undskyldningen, at jeg skulle vente på modtagelse af vores emhætte derhjemme kl. 11 til at forsvare at blive liggende. Haha. Kl. 12 kom jeg dog afsted mod kontoret, hvor jeg er sammen med Sandra nu. Lidt træt, men den sjove aften i går, dagens træning og dagens planer vejer op for træthed og små hint af hovedpine, så det er okay. Andedammen (kontoret som jeg har med 5 andre bloggere) skal spise middag og for alvor rystes sammen i aften. Det glæder jeg mig til! Gæt hvor vi skal hen? Rossopomodoro selvfølgelig. Læs om min oplevelse på Rosso her.

Nå, men dét der outfit.. Altså, tjek lige de lækre bluse, jeg havde på i går? Kæft den er flot og kæft jeg fik meget ros for den! Man får virkelig lækre komplimenter, når man bevæger sig ud for sin sorte komfortzone og hopper i nogle farver. Jeg blev i hvert fald dynget med søde ord og komplimenter for blusen, så det var jeg yderst begejstret for. Den er fra Malene Hocke og findes i 3 farver lige her. Jeg havde sat min nye sorte lædernerdel til og mine nye sandaler, og jeg følte mig aldeles tilpas.

Nu kan jeg fornemme på stemningen, at Sandra og jeg vil bevæge os ned for at købe lidt snacks. Og det er selvfølgelig ikke sunde snacks. Vi har jo trænet! Det må været rigelig sundhed for i dag.

You may also like

Skriv en kommentar