Hjem PERSONLIGT NOGET DER VARMER OG ET TAK TIL JER

NOGET DER VARMER OG ET TAK TIL JER

af Frederikke Egel

image

Det er godt to uger siden, at jeg afslørede for jer, hvad mine fremtidsplaner er nu, hvor jeg er færdiguddannet, og siden da er det gået rigtig stærkt her på det lille domæne. Jeg flyttede ind på mit kontor og har været herinde stort set hver dag siden for at arbejde og koncentrere mig om bloggen, og det er den bedste følelse i verden! Virkelig! Bloggen har gennemgået nogle indholdsmæssige ændringer over den sidste måneds tid. Ændringer som jeg længe har ville indføre, men som jeg ikke rigtig har haft tid til eller vidst, hvordan jeg skulle bære mig af med. De ændringer er dog ved at tage form nu, og det er der mange af jer, der har bidt mærke i. Der er flere af jer, der har udtrykt, at I godt kan lide de mange forskellige indlæg, jeg kommer med nu, og dét at jeg er begyndt at lave videoer. Jeg har også på det seneste oplevet, at I kommenterer og interagerer meget mere herinde, og det tolker jeg som om, at vi har fundet en god balance sammen, så I også synes, at det er fedt at være herinde. Og det er jeg virkelig glad for. Forleden tjekkede der denne søde kommentar fra Maria ind på dette indlæg, og den bekræftede bare min følelse og gjorde mig glad resten af dagen:

Denne kommentar har egentlig ikke den store relevans til indlægget ? men nu er jeg en af dem, som har fulgt med meeeeeget længe, og jeg følte lige for, at smide en kæmpe thumbs up til dig. Jeg synes du har rykket dig så vanvittig meget den seneste tid. Jeg ved ikke helt, hvad der er forskellen fra nu og tidligere, men ihvertfald synes jeg, at dine indlæg er blevet SÅ fede at følge med i(ikke at de har været kedeligere tidligere, men jeg synes alligevel at de fanger mig langt mere end tidligere). De fleste af os har vel alle et par bloggere, som man følger lidt mere med hos end andre og som man fryder sig lidt ekstra over, når der er blevet udgivet et nyt indlæg hos ? og du er altså blevet en af dem for mig! Så ja, kæmpe tommel op for dit arbejde og stort tillykke med din bachelor! 🙂

Jeg deler ikke denne kommentar for at hentyde til, at I kun må skrive kommentarer, når I skal rose mig, eller når det er positivt, for jeg vil også mægtig gerne have god og konstruktiv feedback fra jer, men I skal virkelig vide, at jeres kommentarer – alle konstruktive kommentarer – og interaktion her på bloggen betyder meget for mig. Jeg tjekker dagligt besøg, kommentarer og likes på bloggen og på alle mine sociale medier for at følge med i, hvad I godt kan lide, og hvad der interesserer jer. Og det varmer bare så fandens meget, når der så tjekker sådan en kommentar ind om, at jeg er på rette spor, og at bloggen tager en drejning, som ikke bare jeg, men som I også kan lide. Det betyder seriøst alt, og jeres væren herinde på bloggen kan gøre min dag så meget bedre. Det var bare det. Tak for jer.

You may also like

1 kommentar

Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

<3 <3 <3 <3

Svar

Skriv en kommentar