Hjem RANDOM MIN UGE I BILLEDER #4

MIN UGE I BILLEDER #4

af Frederikke Egel

Endnu en skøn uge er gået, og jeg kan kun sige det samme, som jeg gjorde i sidste uge; hold op hvor jeg nyder dagene! Det er helt vildt! Se bare med her:

imageOnsdag inviterede Bloggers Delight på middag på Köd Vesterbro for intet mindre end 70 bloggere. Det var en vildt hyggelig aften med god mad og godt selskab, der endte på Le Bambole. Jeg er virkelig fan af kød, fritter og bernaisesauce, men jeg må altså også lige fremhæve deres cheese cake! Shiiiiit. Chokoladekagen var ikke lige mig dog.

imageTil selvsammen middag bar jeg min nye pink bluse, som jeg fik utrolig meget ros for. Den kan findes i 3 forskellige farver lige her.

DSC09097Torsdag stod den igen på middag. Denne gang var det dog med Andedammen, da hele kontoret for første gang skulle samles. Det blev til en rigtig god og hyggelig aften på Rossopomodoro. Sandra og jeg har efterhånden smagt alle deres pizzaer, så denne gang skulle vi prøve raviolien, og vi blev ikke skuffet. MUMS! Den er lige så god og gennemført som resten af menukortet. Efter den gode aften er jeg blot endnu mere end sikker på, at det nok skal blive en fornøjelse at sidde på kontor midt i byen med nogle utrolig seje damer! Husk at følge andedammens Instagram her.

imageJeg har fundet min røde læderjakke frem igen. Den skal man altså ikke undervurdere! Den er fra Pelechecoco og kan findes her. Selvom jeg har en rød jakke, så er jeg nu også blevet ret hooked på denne fra Meotine, da den bare står knivskarpt i snit og farve!

PicMonkey CollageJeg har skrevet et længere indlæg om, hvordan mit hår er vokset 17 cm på bare 1 år, særligt har det taget fart de sidste 4-5 måneder pga. en bestemt kur, jeg aldrig glemmer! Det er helt vildt, og jeg er stadig selv i chok over det. Læs eller genlæs indlægget her.

imageSøndag besøgte jeg en af mine bedste veninder i hendes stand i Kødbyen, hvor hun solgte sin rosé; dansk rosé på solbær fra Grands Vin. Den er SÅ god! Mild og let i smagen – perfekt hverdagsvin til at nyde i solen på terrassen. Jeg har også fået en ordentlig røvfuld flasker leveret til kontoret, så vi altid har lækker vin på kontoret, som vi kan servere til vores besøgende. Og til os selv, naturligvis.. Den kan købes her, hvis I er nysgerrige på at smage den selv eller skal have gæster.

imageRandom info: Jeg har været ovre og træne 3 gange. Og spist 2 poser chips. Alene. Så det går sådan ca. lige op.

imageOg for fanden ja! Søndag aften rundede jeg sgu de 9000 følgere på Instagram. Hooooold nu kæft, det er fedt! Hvis I ikke allerede følger med, så kan I jo passende gøre det her. Der opdateres meget jævnligt med outfitbilleder, mad og pæne ting! Ligesom der gør på min snapchat, der er under samme navn.

You may also like

Skriv en kommentar