Hjem MODE DEN DER RØDE LÆDERJAKKE

DEN DER RØDE LÆDERJAKKE

af Frederikke Egel

DSC08781 DSC08826 Untitled-1 DSC08767 DSC08811 DSC08819AFFILIATE: QUAY SOLBRILLER (her) | PELECHECOCO JAKKE (her & her) | ASOS TOP (her) | ASOS NEDERDEL (her) | ENAMEL ARMBÅND (her) | JEFFREY CAMPBELL SKO (similar) | BOOZT

I sidste uge fandt jeg den her frække røde sag frem fra gemmerne for at tilføre mit ellers sorte outfit et hint af farve og lidt charme. Vejret var perfekt køligt til at bære læderjakke, selvom jeg ville ønske, at det ikke var tilfældet, eftersom en sommer i min optik skal være alt for varm til læderjakke. Men altså, det fungerer jo meget godt, så det var vel ‘held-i-uheld’. Tjek desuden lige min nye nederdel ud! Den sidder bare SÅ godt og er super cool og biker-agtig. Den er på udsalg lige her, hvis nogle skulle være lige så hooked som jeg.

I dag lader det dog heldigvis til, at vejret arter sig ret godt, så Mark og jeg har planer om at tilbringe hele dagen på altanen for at forberede vores kroppe til sol og varme fra weekenden af. (Ja, ja. Mere om det senere. Måske I husker dette indlæg om mine sommerferieplaner?). Jeg holder fri fra kontoret – ligesom alle de andre andedamer – i disse dage for at nå en masse ting herhjemme og nyde, at Mark har ferie fra både arbejde og håndbold. Jeg synes dog, at vi/jeg fiser rundt til alt muligt alligevel, men det er nu kun dejligt – jeg nyder at have meget at se til. I dag har jeg ingen planer udover at sidde hjemme på altanen med et glas koldt rosé og vente på en pakke, men i morgen er HELE dagen booket med møder fra 10-15 og så slutte dagen i selskab med Klara. Det bliver en rigtig god dag!

You may also like

Skriv en kommentar