ET HEJ FRA SYDEN (OG BIKINI TIL 78KR)

MIN UGE I BILLEDER #5

Endnu en fantastisk uge er gået, og jeg kigger tilbage på den, mens sveden løber ned mellem mine babser her i Spaniens beskedne 35 grader. Det er lige før, at det er for varmt. Og så alligevel ikke. Jeg eeeeelsker det! Følger I forresten med på Snap og Insta? Der opdaterer jeg i hvert fald så ofte, som internettet tillader det. Jeg hedder @frederikkeegel begge steder. Nå, men min uge bød på følgende:

imageJeg har fået en ny morgenkåbe fra ditROCHE, som matcher mine negle. Den er simpelthen så lækker! Desværre lidt for varm til Spanien, men perfekt til vejret derhjemme.

imageOg ja, jeg har (igen) fået ordnet negle af Lea fra Let’s Talk Nails. Nu er det mine helt egne negle, der blot får forstærkning og lak på, så det er ikke længere med tipper. Det er helt vildt, at mine egne negle er blevet så lange og stærke nu! Jeg elsker det! Og så er den blå farve bare så sommerlig og fin. Jeg fik det også på tæerne denne gang. Få al information på Lea her.

imageJeg har været til en masse spændende møder i denne uge! Uhh. Her er jeg bl.a. forbi Munthes showroom.

imageJeg har været inde og se fodboldkamp i Parken med Jacq. Det er længe siden, jeg har været det, så det var virkelig hyggeligt!

imageJeg har modtaget min bachelorgave til mig selv; et par Céline solbriller. Men jeg kan overhovedet ikke passe dem. De er ALT for løse til mit hoved, så de glider hele tiden ned. :'( Jeg håber, at en optiker kan fikse det for mig, når jeg er hjemme.

DSC08781 DSC09164Jeg havde nogle mega fede outfits på såsom dette og dette. Outfits jeg bestemt godt kunne finde på at hoppe i igen.
imageOg ja, så er jeg jo taget til Spanien i lørdags, hvor jeg daser ved poolen dagen lang. Så skønt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET HEJ FRA SYDEN (OG BIKINI TIL 78KR)