UGEN DER GIK #6

BADEDYR ER (ÅBENBART) DET NYE

imageimageimageHvis I nu bare lige forestiller jer, at det er en smuk hvid svane, en saftig gul ananas, en lækker rød vandmelon eller en sød lyserød flamingo madras, som jeg ligger på her i poolen og ikke en gul/grøn/blå børne-venlig badering med instrukser på siden, så vil det passe mig super. Det er nemlig blevet ret så moderne at flyde rundt på førnævnte og se lækker ud, og jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke ville fortrække af ligge på sådan en i stedet for denne, men det er desværre ikke tilfældet. Så nu må I lige lade som om. Jeg ville i hvert fald lige vise jer disse fine billeder, som min storesøster skød af mig i poolen en af de sidste dage i Spanien. Jeg tror ikke, at jeg kan understrege nok, hvor meget jeg har sat pris på, at vi har boet i vores eget hus med egen pool. Vi har haft så meget sjov, og det giver utrolig meget frihed i forhold til at skyde billeder, ligge og dase og spille bold, når man ikke skal tage hensyn til fremmede. Førstnævnte har jeg i dén grad benyttet mig af, og det skal I nok få at se. Haha. Nedenfor kan I se en masse af de fine madrasser, som man kan have med på ferie.

PicMonke1y CollageAFFILIATE: ANANAS | SVANE | FLAMINGO | MELON

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGEN DER GIK #6