DEN LILLE SORTE KJOLE (IGEN)

EN VÅD VELKOMST, MEN VI ER HJEMME

image imageditROCHE kåbe (her)

Så er vi atter hjemme fra Spanien efter en fantastisk uge. Selvom vejret faktisk er nogenlunde med sol og forholdsvis tørt vejr herhjemme, så formåede jeg alligevel at cykle ud i dagens eneste omgang regn i går, så jeg blev drivvåd. Ha! Det er jo slet ikke typisk mig. Men så var det godt, at jeg kunne komme hjem og tørre og varme mig i min nye kåbe fra ditROCHE, som er utrolig lækker. Min første morgenkåbe. Nogensinde. Og det er en god første oplevelse. Jeg kan rigtig godt lide, at den kun går til lårene og har korte ærmer, så man ikke drukner i den. Og så er den jo så fin i blå!

Det er med blandede følelse, at vi er hjemme igen, synes jeg. Samtidig med at jeg er glad for at være hjemme, fordi min mailindbakken trænger til en overhaling, det er nemmere at få fulgt op på arbejdet med videoer til YouTube og indlæg til bloggen, og så kan jeg se mine veninder og komme ind så kontoret, så ville jeg samtidig utrolig gerne blive lidt længere i Spanien og de 30+ grader. Man slapper ikke af på samme måde herhjemme, og vejret er ikke i nærheden af at være så lækkert som i Syden, og det er altså klart at foretrække, hvis du spørger mig. Jeg tror lige, at jeg surfer nettet for en ferie mere. MEN! Vi er hjemme, og det er skønt, så nu skal man lige ind i en rutine igen. Danmark er sgu også ret nice!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN LILLE SORTE KJOLE (IGEN)