Hjem BLOGGING & KARRIERE NU SOM VIRKSOMHEDSEJER!

NU SOM VIRKSOMHEDSEJER!

af Frederikke Egel

imageHold nu op, hvor lyder det voksent at sige, at man nu er ‘virksomhedsejer’. Shit! Det er mega surrealistisk for mig, at jeg i en alder af 23 år sidder med egen virksomhed og CVR-nummer og nu skal stå for alt muligt besværligt økonomi, fakturaer og moms. Det havde jeg sgu aldrig troet! Det har altid været en lille drøm for mig at gå selvstændig med noget jeg brændte for, så jeg var sikker på, at hver dag ville blive sjov og anderledes, men jeg har aldrig vidst, hvad det skulle være med – og jeg havde da slet ikke gættet, at det skulle være med bloggen, der i sin tid blot startede som en dagbog til min familie og venner, da jeg var 3 måneder i Australien. Men jeg er fandme stolt. Og glad. Og klar til at give den gas.

Læs også: “Hvad skal du så nu?”

Alle kan oprette virksomhed, så det jeg virker måske for glad for mit nye CVR nummer, men for mig er det virkelig stort og et kæmpe skridt i retningen af noget, som jeg ved, at jeg aldrig kommer til at fortryde, og som jeg virkelig nyder at gøre lige nu. Jeg glæder mig hver dag til at stå op og producere nyt indhold til bloggen, og jeg glæder mig til at se, hvad dagene byder på fremover! Jeg vil bare sige til jer; hvis der er noget, I brænder for, så skal I gøre det. Uanset om det er at rejse, oprette virksomhed, søge et bestemt job, studere whatever. Det er simpelthen med til at give så meget optimisme, motivation, godt humør og blod på tanden, at man hver dag står og til noget, som man elsker at lave! Jeg siger det bare; just do it!

You may also like

1 kommentar

Rikke 30. november -0001 - 0:00

Hvilken virksomhed har du oprettet/skal du leve af at blogge, hvis ja, hvad er din plan så?

Kh Rikke

Svar

Skriv en kommentar